Annons:

Välkommen till welshponny.ifokus.se!

Är du stolt ägare till en Welsh? Kanske har du precis köpt en ponny, kanske har du tom flera stycken och har haft i många år eller kanske är du bara väldigt förtjust i rasen och vill lära dig mer? Då är detta platsen för dig.

Här diskuterar vi allt som rör welshponnyn mellan himmel och jord. Det kan vara tävling, utställning, avel eller små historier ifrån vardagen som förgyller en stund och får oss att le. Här delar vi med oss av bilder och historier samt för vettiga och konstruktiva diskussioner runtikring welshponnyn. Det kan beröra vilken sektion som helst, Welsh Mountain, Welshponnyn, Welshponny av Cobtyp eller den större Welsh Cobben samt den brokiga Welsh Partbreden.

Vi delar med oss av glädje och sorg, skratt och tårar och vi risar och rosar på ett trevlig och hjärtligt sätt. Vi lär oss av varandra och delar med oss av erfarenheter. Det kommer även att bjudas på massor av givande läsning i form av intressanta artiklar.

Tillsammans så skapar vi en trivsam och utvecklande sajt som vi hoppas att Ni kommer att komma tillbaka till, vi har även lite Netikett skrivregler för allas trevnad.

Vi ser fram emot att få prata Welsh med Er!

Bästa hälsningar

Lorita sajtvärd

Rustibuss medarbetare

Sofia Genne medarbetare