Annons:
Etikettallmänt
Läst 4345 ggr
[Hallonqvist]
2008-01-25 18:32

utveckling av welshponny.ifokus.se

Sugen på att medverka med något skoj?

Då rasen är en av de största ponnyraserna vi har i sverige finns det klar anledning att tro att vi är många som är intresserade utav rasen och kanske också vill bidra med något. Är du sugen på att bli en medarbetar och kunna skriva egna artiklar om både stort och litet som har med welsh eller sajten att göra så tveka inte att kontakta mig! Min förhoppning är att ha en entusiast inom varje sektion som tillsammans med övriga medlemmar kan skapa en trivsam och kunskapsspridande stämning.

Vintriga hälsningar Sofia

Av: Hallonqvist

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('Hallonqvist'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('Hallonqvist', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2008-01-25
Annons:
SofiaGenne
2008-01-25 20:06
#1

Redan Medarbetare =D

MVH
Sofia Genne - www.teamsl.blogg.se

[Hallonqvist]
2008-08-08 15:59
#2

Puttar upp denna tråden igen då jag fortfarande är i behov av lite hjälp. Är det någon som har sprudlande ideer i form av vad som helst som rör welsh eller WPB och gärna sitter och letar resultat eller övrig information som ni skulle vilja syntes här, hör gärna av er till mig.
Som Medarbetare får man behöriget att skriva artiklar som hamnar på framsidan och kan även flytta, redigera och ta bort inlägg. Vara mig lite behjälplig helt enkelt.
Under sommaren har jag inte riktigt haft tid att sitta vid datorn precis som de allra flesta, men under hösten kör vi på med nya tag och det skulle vara skoj med lite fler artiklar i form av tex unghästaktiviteter och tävling samt mer information om vad welshen har för sig i utlandet.

Har någon lust att hjälpa mig med detta så bara skicka ett PM!
Hälsningar Sofia

Arhults
2008-08-08 16:34
#3

Jag letar ständigt efter resultat på både sek B och WPB som ligger mig varmt om hjärtat!

Upp till toppen
Annons: